Ανακοινώσεις

  • ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ (3,4, και 10 Απριλίου), ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΕΚΤ ΚΑΙ ΤΗΣ Etraveli

    Το Σωματείο εργαζομένων του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), εποπτευόμενος φορέας του Υπουργείο Ψηφιακής διακυβέρνησης, έχει κηρύξει στάσεις εργασίας για τις 3 και 4 Απριλίου 2024 από ώρα 12.00 έως και 14.00, καθώς και απεργία για τις 10 Απριλίου.

  • Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στις 8/3 και 9/3

    Ο Σύλλογος Εργαζομένων και Συνεργατών της ΕΔΥΤΕ στη Γενική Συνέλευση της 7/3/2023 αποφάσισε τα εξής:

  • Στήριξη απεργίας Σωματείου Προσωπικού ΗΔΙΚΑ στις 15/2 και 16/2

    Το Σωματείο Προσωπικού της ΗΔΙΚΑ ανακοίνωσε νέα 48ωρη απεργία στις 15 και 16 Φεβρουαρίου, την οποία αποφάσισε η ΓΣ των εργαζομένων αφού διαπίστωσε τη μη (ικανοποιητική) απάντηση από την πολιτική ηγεσία του εποπτεύοντος Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (ΥΨηΔ) στα καίρια αιτήματα τους για αυξήσεις, προσλήψεις τακτικού προσωπικού και παράταση συμβάσεων ΙΔΟΧ.

  • Απεργία στις 15/9 και 16/9

    Με βάση την απόφαση της ΓΣ στις 9/9/2022, το ΔΣ του Συλλόγου καλεί σε απεργία την Πέμπτη 15/9 και την Παρασκευή 16/9, με αίτημα την εξαίρεση της ΕΔΥΤΕ Α.Ε. από το πεδίο εφαρμογής του νομοσχεδίου που κατέθεσε το Υπουργείο Οικονομικών για τις Α.Ε. του Δημοσίου στη Βουλή, στις 13/9.

  • Συγκέντρωση για την απεργία στις 6 Απρίλη

    Για την αυριανή απεργία, δίνουμε ραντεβού στα Προπύλαια (σταθμός Πανεπιστήμιο στην Εθνική Βιβλιοθήκη) στις 11:00, μαζί με άλλους φορείς και πρωτοβάθμια σωματεία.

  • Αποχή από την εργασία στις 06/04

    Με βάση τις αποφάσεις της ΓΣ στις 22/3/2022 ο Σύλλογος προτάσσει τις εξής διεκδικήσεις προς τη Διοίκηση της ΕΔΥΤΕ:

  • Αποχή από την εργασία στις 10/06

    Ο Σύλλογος Εργαζομένων και Συνεργατών της ΕΔΥΤΕ ΑΕ, με την από 09.06.2021 απόφαση της Γενικής του Συνέλευσης, στηρίζει τη γενική απεργία της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ, που έχει προκηρυχθεί για την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ζητώντας από την Κυβέρνηση την απόσυρση του νομοσχεδίου του Υπουργού Εργασίας κ. Χατζηδάκη, που στοχεύει στην απορρύθμιση του χρόνου εργασίας και στην υπονόμευση της συνδικαλιστικής δράσης.

  • Αποχή από την εργασία στις 26/11

    Ο Σύλλογος Εργαζομένων και Συνεργατών της ΕΔΥΤΕ ΑΕ με την από 23.11.2020 απόφαση της Γενικής του Συνέλευσης στηρίζει τη γενική απεργία της ΑΔΕΔΥ και συνδικάτων ερευνητικών και τεχνολογικών φορέων (ΠΟΣΕΕΙΙΔ), που έχει προκηρυχθεί για την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020, ζητώντας από την Κυβέρνηση την ουσιαστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και την απόσυρση του νομοσχεδίου του Υπουργού Εργασίας κ. Βρούτση, που στοχεύει εν μέσω πανδημίας μεταξύ άλλων στην καθιέρωση του 10ωρου εργασίας και στην υπονόμευση της συνδικαλιστικής δράσης.

  • Συμμετοχή σε Γενική Συνέλευση – Μέτρα COVID

    Λόγω του καθεστώς τηλεργασίας στο ΕΔΥΤΕ οι Γενικές Συνελεύσεις του συλλόγου θα γίνονται δικτυακά μέσω της πλατφόρμας epresence.gr.

  • Καταστατικό Συλλόγου

    Μπορείτε να βρείτε το καταστατικό του Συλλόγου Εργαζομένων και Συνεργατών της ΕΔΕΤ Α.Ε. σε αυτό το σύνδεσμο.

subscribe via RSS